ВИХОВУЄМО ТЕАТРОМ

2016-12-27

Мистецтво театру має велике виховне значення і є унікальним педагогічним інструментом розвитку інтелектуальних і творчих здібностей дітей. Як відомо, театр у школі – найкраща наочність. Саме це допомагає учням переноситися в різні культурно-історичні епохи, демонструвати різні події, характери.

16 грудня 2016 року на базі ЗОШ №1 учнями, учасниками гуртка, була представлена театралізована вистава «Ромео і Джульєтта», яка стала нашою гордістю. Перед глядачами розігралася справжня історія кохання і смерті нащадків двох ворогуючих родин, і цю історію – її переживання, сум, відчай, трагедію - вдалося передати за допомогою вдало підібраного музичного оформлення.

Учасники гуртка та їхні батьки з великою відповідальністю віднеслися до цього виступу – були підготовлені декорації, костюми, музичне оформлення та найголовніше – сама гра, яка захоплювала й тримала в напрузі глядачів. Юні актори - Олейнікова В., Козловський А, Громовий М., Поцепцова Д., Кубишкіна І., Мешков М., Саглаєв О., Белоусов Д., Мороз В., - розкрили життєві суперечності героїв, чиї пошуки, почуття й сумніви близькі людям всього світу. Через гру вони довели великий задум В.Шекспіра – красу світу, радість життя, сенс щастя.

Наш театр допомагає сором’язливим повірити у власні сили, здібним – розвинути свій талант. Як керівник гуртка, прагнула, щоб перегляд вистав спонукав учнів до глибокого осягнення художнього твору, без спонукань взяти до рук книгу для читання. Тож частіше разом з «вічними» героями вирушайте у вільний політ у просторі зарубіжної літератури, бо з кожним новим твором ви стаєте дорослішими, добрішими, розумнішими.

/Files/images/000001aa/IMAG8056.jpg

/Files/images/000001aa/IMAG8028.jpg

/Files/images/000001aa/IMAG8016.jpg

/Files/images/000001aa/IMAG7881.jpg

/Files/images/000001aa/DSCN1796.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 124