Всеукраїнський тиждень права

2016-12-16

З метою забезпечення виконання Указу Президента України від 08 грудня 2008 року № 1149/2008 « Про Всеукраїнський тиждень права», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 .08.2016 року № 627 – р

« Про затвердження плану заходів з проведення у 2016 році Всеукраїнського тижня права», підвищення ролі правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, виховання у громадян поваги до закону і прав людини , відділом освіти , навчальними закладами було проведено безліч заходів в рамках Всеукраїнського тижня права, а саме :

01 грудня 2016 року на базі загальноосвітньої школи № 1 Міжнародним центром перспективних досліджень, Чорноморським національним університетом імені Петра Могили спільно з відділом освіти Очаківської міської ради за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Використання світового експертного досвіду та проведення публічних консультацій в процесі внесення змін до Конституції України» проведено публічну лекцію для учнів загальноосвітніх шкіл за темою «Суть Конституції та її роль у повсякденному житті».

Вчителем Очаківської ЗОШ № 4 Славич Л.Г. на сайт МОІППО направлено для практичного використання у роботі розробку « Правового брейн- рингу».

09 грудня 2016 р. на базі Очаківської ЗОШ № 4 проведено методичне об’єднання вчителів історії та правознавства, присвячене проведенню Всеукраїнського тижня права.

В закладах освіти м. Очакова проведені загальношкільні лінійки «Права та обов’язки людини», у шкільних бібліотеках оформлено тематичні виставки книжок на правову тематику,консультації батькам та вчителям з питання: «Наслідки порушення прав дітей».Проведені зустрічі учнів з працівниками ЦСССДМ, ССД та підрозділу превенції з ЮП з питань профілактики правопорушень,вікторини «Знаємо свої права та обов’язки», бібліотечні уроки «Твої права» , класні години з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини «Права людини» , педагогічні читання «Нормативно-правові засади профілактики ігрової залежності» та ін.

/Files/images/000001aa/IMG_0042.JPG

/Files/images/000001aa/DSC08943.JPG

Методист

ММК відділу освіти Лясота М.В.

Кiлькiсть переглядiв: 102