Молодь «за» Конституцію

2016-12-02

01 грудня 2016 року на базі загальноосвітньої школи № 1 I-III ступенів Міжнародним центром перспективних досліджень, Чорноморським національним університетом імені Петра Могили спільно з Відділом освіти Очаківської міської ради за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Використання світового експертного досвіду та проведення публічних консультацій в процесі внесення змін до Конституції України» проведено публічну лекцію для учнів загальноосвітніх шкіл за темою «Суть Конституції та її роль у повсякденному житті».

Лекцію було проведено Олександром Володимировичем Синьовим, доцентом, головним спеціалістом Управління забезпечення прав людини Національної поліції України. Участь у дискусії взяли 60 учнів з загальноосвітніх шкіл №1, №2, №3 та №4.

Загалом захід спрямований на підвищення рівня політичної соціалізації молодого покоління; ефективного донесення до молоді знань про роль громадянина, його права та обов’язки, зафіксовані в Конституції; важливість участі кожного в конституційному процесі.

Презентаційні матеріали можна завантажити тут.

Відео 1 https://www.youtube.com/watch?v=qZ38qzNCZYc – що таке конституція?

Відео 2 https://www.youtube.com/watch?v=92MdusZgQ-k – навіщо потрібна конституція?

Відео 3 https://www.youtube.com/watch?v=dfpxDX9D5Zo – як створюються конституції/Files/images/vchroku/DSC_3525.JPG

/Files/images/vchroku/DSC_3524.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 76