Військово - патріотичне виховання

2013-12-20

/Files/images/3.JPG/Files/images/DSC00740.JPG
/Files/images/4.JPG
Військово-патріотичне виховання в ЗОШ №2 залишається одним із пріоритетних напрямків виховної роботи. Вже багато років у тісній співпраці з військовослужбовцями в/ч А-1594 та А-2637 педагогічний колектив всебічно пропагує серед учнівської молоді військові спеціальності і знаходиться у постійному пошуку нових форм роботи,тому на базі закладу у вересні 2013р. було відкрито «Школу юнг», де учні опановують теоретичні і практичні навики військової науки.

Важливу роль у формуванні військово-професійних якостей учнів відіграє також традиційні спортивні свята,що проходять у грудні. Так в цьому році у змаганнях серед юнаків 9-11класів переможцями стала команда 11 класу, достойну гру 10 і 9 класів відзначило поважне журі у складі начальника відділу освіти Р.В. Земляної, начальника ВССМС Г.П. Книш, методиста відділу освіти М.В. Лясоти, капітана II рангу в/ч А-2637 В.М. Іллєва та капітана II рангу в/ч А-1594 Г.В.Дьоміна.

Прикрасою свята був виступ першокласників, військовослужбовців команди морського спеціального призначення та вихованців військово-патріотичного спортивного клубу «Майський» керівник якого капітан III рангу запасу, власник чорного поясу II дан з кіокушин - кан карате-до Ренмей О.К. Мединський навчає дітей витриманості, розвиває в них силу волі та вміння перемагати і на Всеукраїнських , і на Міжнародних турнірах.

Фіналом свята стало нагородження учасників:грамотами та вручення їм подарунків і справжніх військових сухпайків.

Яскраве видовище подарувало всім глядачам море позитивних емоцій, а духмяні пишні короваї стали нагородою гостям, які продемонстрували високопрофесійну військову майстерність.

Кiлькiсть переглядiв: 89