Вітання з Новим 2014 роком

2013-12-27

Вітаємо з Новим 2014 роком!

/Files/images/яяя.gif

Новий рік … Немає такої людини, яка б не чекала на це свято. Сама його назва несе в собі тільки гарне, світле, добре. Приходу Нового року з нетерпінням чекають усі – і дорослі, і діти. Це означає, що в життя кожного входить нова надія, нове довгоочікуване добро. Це воістину чудове свято, коли ми всі даруємо одне одному радість, бажаємо щастя, міцного здоров’я і благополуччя.

Який настрій, які емоції та які думки ми візьмемо із собою у рік новий? Які б не вирували події навколо нас, це завжди наш вибір.

Пропонуємо переступити цю таку невловиму межу між теперішнім і майбутнім із щирою вдячністю за життєві уроки, за нових друзів, за професійні досягнення та особистісні відкриття, за теплу і дружню родину, за сумні хвилини розставання із кимось дорогим і близьким для вас, за турботу про вас когось стороннього чи рідного, за безмежність світу, за нескінченність простору, за втрачені чи знайдені можливості.

Початок нового року, як початок нового життя. Тож будьте з першої миті січня огорнуті любов’ю рідних та близьких, з гарним настроєм, чистою душею святкуйте Різдво, щедрий вечір та Водохреще. Нехай ваш корабель «Мрія» зупиниться на зупинці «Щастя», а засіяне вами зерно в різдвяно-новорічні свята проростає рясним врожаєм надій, що обов’язково справдяться.

Хай новий рік принесе із собою сили й натхнення до дій, свіжі ідеї та несподівані перспективи! Нехай віра у диво завжди буде з вами!

Веселих вам свят!

З Новим Роком та Різдвом Христовим

Нехай збудуться ваші нові бажання і надії! Радість і щастя хай освітять Ваш дім! Здоров'я Вам і Вашим близьким! Нехай Вашими супутниками будуть успіх, достаток і пошана! Кохайте і будьте коханими, і буде навколо Вас багато хороших і добрих людей! А чудовий юний Новий рік, буде для Вас символом благополуччя, удачі і любові!

Працівники відділу освіти

Кiлькiсть переглядiв: 170