• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар вчителів – філологів «Творча діяльність вчителя філолога, як основа формування інноваційного освітнього середовища» в Очаківській ЗОШ № 2

Семінар вчителів – філологів «Творча діяльність вчителя філолога, як основа формування інноваційного освітнього середовища» в Очаківській ЗОШ № 2

2013-10-25

/Files/images/SAM_1530.JPG

25 жовтня 2013 року в Очаківській загальноосвітній школі № 2 відбувся міський семінар вчителів – філологів з теми «Творча діяльність вчителя філолога, як основа формування інноваційного освітнього середовища». Семінар складався з теоретичної та практичної частин. В першій частині керівник методичного об’єднання вчителів – філологів Козаченко Л.С. ознайомила учасників семінару з досвідом роботи ШМО вчителів філологів.

/Files/images/SAM_1470.JPG

Цікавий та змістовний був проведений інтегрований урок української та англійської мов в 7 класі, який проводили вчитель української мови Кобець Н.С. та вчитель англійської мови Кас’янова В.О.

/Files/images/SAM_1472.JPG

Не менш цікаво та в дружелюбній обстановці був проведений урок творчості з елементами арт-терапії, який був проведений з учасниками семінару практичним психологом школи Половою Т.В. та керівником гуртка декоративно-прикладного мистецтва Малишевою Т.М.

/Files/images/SAM_1496.JPG

Завершувався міський семінар науково-практичною конференцією на тему «Творчість Шевченка Т.Г. очима сучасної молоді», який підготували учні 5-11 класів під керівництвом вчителів школи Воєводою М.П., Малахутою М.В., Козаченко Л.С. та педагогом – організатором Половою Т.В.

/Files/images/SAM_1502.JPG

/Files/images/SAM_1547.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 81